T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü Sezonu Açtı!

08/11/2018 13:22:20 - 29/11/2018 13:22:20 - 22121 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü, 2018-2019 Sezonunun açılışını yaparak 1 Kasım 2018 Perşembe günü Rektörlük Kültür Merkezi'nde "AVANAK" adlı oyunlarıyla sahnedeydi.

George FEYDEAU'nun yazdığı, yönetmenliğini Tiyatro Kulüp Başkanı Barış KOKU'nun yaptığı, Fransız Sanayi Devrimi sonrası aile yapısındaki değişimleri konu alan komedi türündeki oyun seyirciden büyük beğeni gördü.

Oyun sonrasında konuşma yapan Tiyatro Kulüp Başkanı Barış KOKU, 2018-2019 Sezonunun adının Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübüne emek veren ve bu yıl hayata gözlerini yuman arkadaşları Ahmet Şefik ÇEŞMECİOĞLU için  "Ahmet Şefik Çeşmecioğlu Sezonu" olarak adlandıracaklarını belirterek kaybettikleri arkadaşlarını sevgi ve rahmetle anmak için "Oyuncunun Mükafatı Alkıştır" diyerek bir dakikalık alkış seramonisini gerçekleştirdiler.

Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü sadece yetişkin oyunlarıyla değil aynı zamanda kulübün alt kolu olan "Grup Ebe Sobe" ekibi tarafından sahnelenen çocuk oyunlarıyla da seyirci karşısına çıkıyor. 1-2 Aralık 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü 3. Çocuk Şenliği kapsamında 13.00'da  başlayıp 16.00'da sona erecek olan ve 3-10 yaş çocuklara hitap eden oyunları Rektörlük Kültür Merkezi Alt Salonumuzda izleyebilirsiniz.

"Yaptığımız Sanatı İnsanların İliklerine Kadar İşlemek, Gelecekte İyi Bir Sanatçı Jenerasyonu Oluşturmak" vizyonunu benimseyen Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde başlayıp iki hafta sürecek olan tiyatro festivali için hazırlıklarına şimdiden başladı bile.

Ayrıca Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübünü, http://klutiyatro.com internet adresinden takip edebileceğiniz gibi Kulübün sahnelediği oyunların fragmanlarının paylaşıdığı https://www.youtube.com/channel/UCAD4gwAnqX_JLbVvz0MSUvw youtube kanalından da takip edebilirsiniz.

 

tiyatro kulübü klu kırklareli üniversitesi tiyatro kulübü

Facebook Twitter Google Plus
avanak
avanak
avanak
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.