Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Tiyatro Kulubümüz İlk Turnesini Gerçekleştirdi

19/12/2018 14:11:57 - 19/12/2018 14:11:57 - 18702 Okunma

Üniversitemiz Tiyatro Kulübünün, ‘’AVANAK’’ adlı oyunu 7 Aralık 2018 Cuma günü Profilo AVM (Mecidiyeköy)’de 2018-2019 sezonunun ilk turnesiyle İstanbul’daki seyircisiyle buluştu.

George Feydeau’ nun yazdığı yönetmenliğini Barış KOKU’ nun yaptığı komedi türündeki oyunumuz, Fransız toplumsal cinsiyetçilik ve sanayi devrimi sonrası aile yapısındaki bozuklukları yorumlayıp izleyicilerinin seyrine sunuyor. Gösterime üçüncü defa çıkan ‘’AVANAK’’ oyunu İstanbul’daki seyircilerden de büyük beğeni topladı.

"YAPTIĞIMIZ SANATI İNSANLARIN İLİKLERİNE İŞLEMEK, GELECEKTE İYİ BİR SANATÇI JENERASYONU OLUŞTURMAK" vizyonuyla hareket eden Kulübümüz, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde başlayıp iki hafta sürecek olan Tiyatro Festivali çalışmalarına şimdiden başladı.

Ayrıca segilenen oyunların fragmanlarının yer aldığı https://www.youtube.com/channel/UCAD4gwAnqX_JLbVvz0MSUvw youtube kanalındanda Kulüp etkinliklerini takip edebilirsiniz.

klu tiyatro kulübü tiyatro klu kulüp

avanak
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.