7.tiyatro Şenliğimiz Başliyor

15/03/2019 18:25:39 - 15/03/2019 18:25:39 - 24054 Okunma

Bu yıl 7. sini düzenleyeceğimiz Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Şenlikleri 21 Mart Gecesi 20:30 da başlayacaktır.2009 yılında Sağlık Kültür ve Spor Başkanlığı bünyesinde  kurulan Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü kurulduğu tarihten itibaren faaliyetlerine ara vermeden devam etmiştir. Kulübümüzün her geçen yıl genişleyen kadrosu beraberinde başarıyı getirmiş ve Kırklareli Üniversitesi’nin en aktif kulübü haline gelmiştir. Ayrıca kulübümüz 6 yıl önce kendi tiyatro şenliğini faaliyete geçirmiş ve hiç ara vermeden her sene bu şenliği gerçekleştirmiştir. Bu faaliyetlerde Dünya Tiyatro Günü 27 Mart haftasında “Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Şenliği” adı altında 5 gün 5 farklı oyun sahnelenmiştir. Yeni sezonda kulübümüzün başkanlığını ve genel sanat yönetmenliğini Barış KOKU yapmaktadır.

2018-2019 Tiyatro Şenliğinde seyircilerimizin sanatla, oyuncularımızın seyircisiyle buluşacağı oyunlarımız ücretsiz olup; gösterilerimize tüm Kırklareli halkı üniversitemizin akademik/idari personeli ve öğrencilerimiz davetlidir.

YEDİ GÜN YEDİ OYUN  sloganıyla oyunlarımız sırasıyla şu şekildedir;

Yalancı / 21 Mart Perşembe