Çanakkale Şehitlerini Anma Gezisi Düzenlendi

16/04/2019 12:20:12 - 17/04/2019 12:20:12 - 20283 Okunma

Kırklareli Üniversitesi  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Namık Kemal Üniversitesi’nden oluşan Trakya Üniversiteler Birliği’nin 2018 yılında 13’üncü Alt Kurul Toplantısında öğrencilere Çanakkale Savaşları’nın tarihini anlatmak ve Çanakkale Savaşı Şehitlerini anmak için alınan karar gereği;  13 Nisan 2019 Cumartesi günü, gerçekleştirilen “Çanakkale Şehitlerini Anma Gezisi”ne TÜB Üyesi Üniversiteler ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile birlikte yaklaşık 200 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemizi temsilen kafile başkanlığını Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Şube Müdürü Yusuf ÖZMUTLU'nun yaptığı gezide öğrenciler; Atatürk ve Çanakkale Savaşlarını Araştırma Merkezi (AÇASAM) tarafından görevlendirilen rehberler eşliğinde Rumeli Mecidiye Tabyası, Şahindere Şehitliği, Alçıtepe Sargıyeri Müzesi, Abide, Morto Koyu, Yahya Çavuş Şehitliği, 57. Alay ve Conk Bayırı’nı gezdiler.

çanakkale şehitler 18 mart gezi klu

çanakkale