T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Klu Sosyal Hizmet Kulübü İftar Yemeği Programı Yapıldı

15/05/2019 14:12:08 - 15/05/2019 14:12:08 - 19125 Okunma

Üniversitemiz Sosyal Hizmetler Kulübü, 10 Mayıs 2019 Cuma günü Kırklareli Üniversitesi Sosyal Hizmetler Kulübü gönüllerinin ve Vera Kafe ortaklığında Kırklareli Huzurevinde bulunan yaşlı bireylerinde katıldığı güzel renkli bir iftar yemeği gerçekleşti.

Etkinlik 10 Mayıs 2019 Cuma günü Kırklareli Üniversitesi öğrencilerini ve Kırklareli Vera Cafe'nin destekleri Kırklareli Huzurevi'de bulunan yaşlılarımızda katılımıyla iftar vakti Vera Kafe'de gerçekleşti.Etkinliğe Kırklareli Üniversitesi Sosyal Hizmet Kulübü'nden  68 gönüllü ve Kırklareli Huzurevinden 7 yaşlı huzurevi sakini katıldı. Etkinlikte Vera Cafe ekibi tarafından canlı müzikle eğlencelerde gerçekleşti.

Kırklareli Üniversitesi Sosyal hizmet Kulübü öğrencileri adına kulüp başkanı Erman Civan ‘’Biz Kırklareli Üniversitesi Sosyal Hizmetler Kulübü olarak iki yıldır üniversitemiz öğrencileri eşliğinde üniversitemiz bünyesinde ve Kırklareli çevresinde çocuk,yaşlı,engelli vb. dezavantajlı bireylerin sorunlarına farkındalık yaratmaya öğrenci kulübümüzünde ismini taşıyan sosyal hizmet kavramı içerisinde birlikte güçlü olmaya ve güçlendirmeye,toplumumuz ve öğrenci arkadaşlarımız üzerinde bu faaliyet alanları çerçevesinde farkındalık yaratarak bilinçlendirmeye çalışıyoruz.Bu akşam Kırklareli Huzuvinde bulunan büyüklerimizle kaynaşmak için güzel bir iftar yemeğinde buluştuk.Bize bu iftar yederizemeği için destek veren Vera Cafe ailesine Kırklareli Üniversitesi Sosyal Hizmetler Kulübü olarak çok teşekkür ederiz.İftar yemeğimizde bizlerle olan sayın rektör yardımcısı değerli hocamız Prof. Dr. Neziha Musaoğlu hocamıza çok teşekkür ediyoruz.Bizlere her zaman destek olan Dr. Öğr. Üyesi Sibel Sü Eröz Hocamıza da çok teşekkür ederiz.Birlikte güçlü olmak ve güçlendirmek için çıktımız yolda bizlerle birlikte faaliyet yürüten tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz." dedi.

klu sosyal hizmet iftar

Facebook Twitter Google Plus
klu
klu
klu
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.