T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Kirklareli Üniversitesi Sağlik Kültür Ve Spor Dairesi Başkanliğinda Devir Teslim Töreni

24/07/2020 12:04:22 - 25/07/2020 12:04:22 - 7943 Okunma

 

21/06/2019 tarihinden bu yana, Öğr. Gör. Dr. Alper ÇAM tarafından yürütülen Kırklareli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı görevine, Genel Sekreterlik Güvenlik Şube Müdürü Caner Yahya BOYAR atandı. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı görevine atanan Caner Yahya BOYAR 24/07/2020 tarihinde düzenlenen törenle görevi, Daire Başkanı Öğr. Gör. Dr. Alper ÇAM’dan teslim aldı.

Kırklareli Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet ŞİMŞEK’in katılımı ile düzenlenen törende, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlker TULGA hazır bulundu. Kırklareli Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet ŞİMŞEK’in Öğr. Gör. Dr. Alper ÇAM’ın tecrübeleriyle, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na çok şey kattığına inandığını belirtti. Öğr. Gör. Dr. Alper ÇAM’a hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Genel Sekreter Ahmet ŞİMŞEK, Caner Yahya BOYAR’a yeni görevinde başarılar diledi.

Caner Yahya BOYAR, selefi Öğr. Gör. Dr. Alper ÇAM’a ve Genel Sekreter Ahmet ŞİMŞEK’e teşekkür ederek, Üniversitenin tüm birim ve çalışanlarıyla uyum ve entegrasyon içerisinde olmaya devam edeceklerini ve daha iyi işler başarma gayretinde olacaklarını sözlerine ekledi.

klu sks devir teslim töreni

Facebook Twitter Google Plus
Devir Teslim Töreni
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.