Yemekhane Hizmeti

21/08/2014 11:58:03 - 12/10/2020 11:58:03 - 35589 Okunma

Üniversitemiz öğrenci, akademik ve idari personelin beslenme hizmetleri Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızca yapılan ihale sonucunda belirlenen özel firmalar eliyle yürütülmektedir. Yemek üretimi Kayalı Kampüsü yemekhanesinde ilgili personel denetiminde yapılmaktadır. Yemek üretimi, yemek hizmetinin sunumu ve kullanılan malzeme giriş çıkışı personelimiz tarafından ve kamera sistemi ile takip edilmektedir. Menülerimiz aylık olarak mevsim sebze ve meyvelerine uygun olarak kalori hesabına göre hazırlanmaktadır.

Akademik ve idari personel ile öğrencilerin öğle yemekleri aynı mutfakta hazırlanmakta ve aynı menü farklı yemekhanelerimizde hizmete sunulmaktadır. Yemek ücretleri ihalede gerçekleşen fiyatlara göre değişiklik göstermektedir.

Yemekhanelerimiz ;

1. Kayalı Kampüsü Yemekhanesi