Site HaritasıRSS

Sağlık Hizmetleri Açıklama

19/08/2014 09:56:12 - 30/06/2015 09:56:12 - 2125 Takip

Sağlık Hizmetleri

Üniversitemize bağlı fakülte ve yüksekokullarda okuyan öğrencilerin ve çalışan idari - akademik personelin sağlık sorunlarında ilk başvuru merkezi başkanlığımıza bağlı hizmet veren Acil Müdahale Merkezi(AMM) olmaktadır.

Kayalı ve Kavaklı Yerleşkeleri olmak üzere iki ayrı yerleşkede hizmet veren Acil Müdahale Merkezlerinde(AMM); başvuran hastaların durum tespiti ve ilk tedavileri yapılmakta,  gerekli görülen hastaların Kırklareli Devlet Hastanesi’ne transferi sağlanmaktadır.

Beslenme biriminde görev alan diyetisyenimiz tarafından öğrenci ve personelimize Salı-Perşembe günleri 8:30-12:30 ve 13:30-17:30 saatleri arasında Rektörlük Binasında beslenme ve diyet danışmanlık hizmeti verilmektedir.

Acil Müdahale Merkezi Hizmetleri

*   Hastane öncesi acil yardım hizmetleri

*   Yara bakımı ve pansuman

*   Sağlık eğitimi hizmetleri

KLU

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.