Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları

19/09/2017 15:39:26 - 28/09/2017 15:39:26 - 28793 Okunma

2017-2018 Eğitim Öğretim Döneminde Üniversitemiz Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Enstitü ve Rektörlüğe bağlı birimlerde  Kısmi Zamanlı olarak   öğrenci çalıştırılacaktır. Aşağıda belirtilen şartları taşıyan Üniversitemiz öğrencilerinin Kısmi Zamanlı Öğrenci İş Başvuru Formu  ile birlikte 18 Eylül 2017 – 06 Ekim  2017 tarihleri arasında okullarındaki Öğrenci İşlerine başvurmaları gerekmektedir.

Kısmi Zamanlı Olarak Çalıştırılacak Öğrencilerde Aranan Şartlar

1-      Tezsiz yüksek lisans öğrencisi ve özel öğrenci hariç olmak üzere Üniversitemizin kayıtlı öğrencisi olmak.

2-      Disiplin cezası almamış olmak.

3-      Ölüm aylığı ve nafaka dışında, asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak.

4-      Çalıştırılacak iş için yeterli bilgi, beceri ve yeteneğe sahip olmak,

5-      Kayıt donduran öğrenci ve yabancı uyruklu öğrenci olmamak,

6-      Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak,

7-      Daha önceden Kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışırken, sözleşmesi öğrenci tarafından veya öğrenci çalıştıran birim ve/veya Daire Başkanlığınca tek taraflı olarak feshedilmemiş olmak,

·          Kısmi Zamanlı  Öğrenci,  günlük en fazla 5 saat, haftada en fazla 15 saat, ayda da en fazla 37,5 saat çalıştırılabilecektir. Çalışma saatlerini çalıştığı birim yukarda belirlenen saatleri aşmamak şartıyla kendisi belirleyecektir.

·          1 saatlik çalışma karşılığı ödenecek brüt ücret 7,90 TL’dir

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

1 Adet Fotoğraf