Trakya Üniversitesi Sks Daire Başkanlığına Ziyaret

27/08/2020 09:53:30 - 04/09/2020 09:53:30 - 6162 Okunma

Trakya Üniversiteler Birliği'nde yer alan Trakya Üniversitesi'nin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İŞÇİMEN'i Daire Başkanımız Caner Yahya BOYAR ve Beslenme Hizmetleri sorumlumuz Gıda Teknikeri Remzi ÖZDEMİR makamında ziyaret etti.

Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İŞÇİMEN ziyarette, ortak hareket etmenin öneminden bahsederek, her alanda Üniversitemizle iş birliğine açık olduğunu belirtti. Daire Başkanımız Caner Yahya BOYAR da iş birliğine her zaman açık olduklarını belirterek, bilgi, birikim ve deneyimlerimizin karşılıklı paylaşılmasının önemli olduğunu belirtti.

Sonrasında Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na ait Bolca Ana yemek üretim mutfağı ve yemekhanesini birlikte gezerek ziyareti tamamladılar.

ziyaret klu Trakya SKS