T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Yetenek Kapısı'na Davet

22/10/2020 10:33:15 - 22/10/2020 10:33:15 - 3867 Okunma
Değerli Öğrenci ve Mezunlarımız,
 
Eğitiminizin yanında kariyer gelişiminize destek vermeyi ve farklı kariyer imkânlarına erişiminizi kolaylaştırmayı önemsiyoruz.
 
Bu doğrultuda Üniversitemizin Kariyer Merkezi, iş/staj ilanları ve kariyer etkinliklerinden haberdar olup kolayca başvurabileceğiniz ve profesyonel kariyer danışmanlığı alabileceğiniz Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından desteklenen bir çevrimiçi platform olan  “Yetenek Kapısı”nı hizmetinize sunmuştur.
 
Hem öğrenciliğiniz esnasında hem de mezun olduktan sonra sizlere sunduğumuz kariyer fırsatlarından faydalanabilmeniz için  https://www.yetenekkapisi.org/login adresi üzerinden sisteme dâhil olmanızı öneriyoruz.
 
Yetenek Kapısı ile ilgili detaylı bilgi almak için aşağıdaki dokümanları inceleyebilir veya Kariyer Merkezimizi ziyaret edebilirsiniz.
 
İlanlar, etkinlikler ve duyurulardan en önce haberdar olmak için Yetenek Kapısını düzenli olarak ziyaret etmenizi önerir, ihtiyacınız olduğu her zaman Kariyer Merkezimizden destek alabileceğinizi tekrardan hatırlatmak isteriz.
 
yetenek kapısı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.