Tüb Espor Turnuvalari Başariyla Tamamlandi

07/06/2021 12:49:13 - 07/06/2021 12:49:13 - 275 Okunma

Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Espor Ekonomisi Uygulama Araştırma Merkezi işbirliği ile yürütülen ödüllü TÜB Espor Turnuvaları başarıyla tamamlandı!

Valorant ve FIFA21 oyunlarının turnuvaları 15-30 Mayıs tarih aralıklarında başarıyla gerçekleştirildi. Uzun zamandır birbirine hasret kalan espor tutkunu öğrenciler dostça rekabet etme ve heyecanlarını paylaşma fırsatı yakaladılar.

Valorant turnuvasında Trakya Üniversitesi’ ni temsilen katılan Trakya Destroyers takımı birinci olurken, FIFA21 turnuvasında Kırklareli Üniversitesi’ ni temsil eden Ömer Faruk PEKGÖZ kupanın sahibi oldu.

Katılan tüm takımlara, dostluk çerçevesinde mücadele eden tüm takımlara teşekkür ederiz.

turnuva

.