T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Öğrenci Kulüpleri Tanişma Toplantisi Gerçekleşti

28/09/2022 14:37:23 - 29/09/2022 14:37:23 - 498 Okunma

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 27 Eylül 2022 Salı günü II. Merkezi Derslikler Binası I No’lu Konferans Salonunda öğrenci kulüplerinin akademik danışmanları ve başkanlarının katılımıyla tanışma toplantısı düzenlendi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, "Öğrenci kulüplerimiz üniversitelerimizde sosyal,  kültürel ve bilimsel etkinlikler düzenleyen, üniversitenin ve şehrin sosyal hayatına katkı sunan önemli birer yapılardır. Geçtiğimiz yıllarda danstan müziğe, tiyatrodan sinemaya, beslenmeden doğa sporlarına olmak üzere birçok alanda öğrenci kulüplerimiz üniversitemizde mevcut durumdadır. Öğrencilerimiz isteklerine göre daha öğrenci kurulmamış alanlarda öğrenci kulüpleri de kurabilmektedirler. Kulüplere katılmak üniversiteye yeni başlayanlar için arkadaşlıklar kurma ve sosyal çevre oluşturma konusunda faydalı olacaktır. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimiz ve kulüpler için etkinliklerle dolu geçmesini dilerim" dedi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Caner Yahya BOYAR ise konuşmasında öğrenci kulüpleri ile ilgili genel bilgilendirmelerde bulanarak öğrenci kulüplerinin yönergede belirtilen kurallara uyması gerektiğine dikkat çekti. Üniversitemizde 97 öğrenci kulübü bulunduğunu söyleyen BOYAR, öğrencilerin öğrenci kulüpleri ile ilgili gerekli bilgilere Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı web sayfasında bulunan öğrenci kulüpleri bölümünden ulaşabileceklerini belirtti.

Toplantı, akademik danışmanların ve öğrencilerin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

kulüp tanışma

Facebook Twitter Google Plus
.
.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.