Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Üniversiteler Arasi Bölgesel Lig Futbol Müsabakalari Sona Erdi

12/12/2022 18:13:11 - 12/12/2022 18:13:11 - 355 Okunma

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen “Üniversitelerarası Bölgesel Lig Futbol Müsabakaları” 09 Aralık 2022 tarihinde Kayalı Kampüsü Stadyumunda Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Yalova Üniversitesi arasında oynanan maç ile sona erdi.

Müsabakalarda dereceye giren takımlar için Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Caner Yahya BOYAR’ın katılımıyla kupa töreni düzenlendi.

Birinci olan Yalova Üniversitesi Futbol Takımı ödülünü Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK’in elinden aldı. İkinci olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Futbol Takımına ve üçüncü olan Bursa Uludağ Üniversitesi Futbol Takımına ödülünü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Caner Yahya BOYAR takdim etti.

Tüm müsabaka sonuçlarına ulaşmak için Tıklayınız...

futbol klü tusf

.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.